Events

YOU CAN'T DO A GOOD JOB IF YOUR JOB IS ALL YOU DO

join our team

Jouw collega’s zie je niet alleen on-the-job, maar ook off-the-job. En laten we die momenten dan vooral combineren met dingen die je niet zo snel zelf zou gaan doen – maar eigenlijk altijd al eens hebt willen doen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gevlogen in een windtunnel? Of geprobeerd te ontsnappen uit de gevangenis?

Prison Break

Omdat we altijd proberen de boeven een stap voor te blijven, besloten we om zelf in het boevenspoor te treden. Gelukkig niet voor lang. Met een team van ervaren speurders, hadden we de aanwijzingen binnen het uur gevonden en waren we weer op vrije voeten!

IMG_1599

GOOD FOOD, GOOD TIMES

Eten verbindt. Met alle collega's hebben we heerlijk gegeten in Utrecht waarbij vakkennis, nieuwe inzichten en vooral mooie verhalen werden gedeeld.

Groepsfoto

FLY LIKE A BIRD

Altijd al willen weten hoe het is om te vliegen als een vogel?
We know!
Do you wanna jump in?

Kennissessie 070217

DEEL JE KENNIS

Delen is vermenigvuldigen. Daarom organiseren wij een paar keer per jaar een kennissessie. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

VIDEO

Mooie mijlpaal in het bestaan van ID Professionals BV: seminar (door Patrick Van Veen en Wijnand Nuijts) gevolgd door drinks & bites ter gelegenheid van de opening van ons kantoor aan de Zuidas. Kom langs bij Jeroen de Kreek en Wendy Miltenburg !